Харківські патрульні допомогли літній жінці та її онуку, а також відвернули ймовірну пожежу

“Жінка стоїть на балконі своєї квартири й благає про допомогу”, — такий виклик надійшов службі 102 приблизно о 10 годині ранку, 11 квітня. Це відбувалось в одній з багатоповерхівок на вулиці Феєрбаха.

Поліцейські прибули на місце виклику й побачили на балконі літню жінку, яка розповіла: “Я няньчила свого дворічного онука. Він зачинив мене на балконі, коли я пішла туди за речами”. Також бабуся повідомила, що у квартирі задимлення через те, що на газовій плиті підгоріли продукти, а вимкнути її нікому.

Двері до помешкання були зачинені, тому патрульні викликали на місце співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій, аби увійти до оселі та не допустити виникнення повномасштабної пожежі.

Доки на місце їхала бригада рятувальників, інспектори знайшли подругу зачиненої на балконі жінки. Вона мала ключ від квартири.

Інспектори відчинили двері до приміщення, загасили джерело займання та визволили з балкону літню жінку. Дворічному онуку інспектори викликали швидку допомогу, адже хлопчик дуже злякався і плакав.

Медики не виявили у малюка жодних ушкоджень. На щастя, у цій події ніхто не постраждав.

photo_2017-04-12_16-10-46