Нетверезу жінку, яка погрожувала громадянам предметом, схожим на пістолет, затримали поліцейські у Кропивницькому

“Біля мого будинку на вулиці Пушкіна невідомі влаштували фотосесію й цим мені заважають”, — таке повідомлення надійшо спецлінії 102 близько 13-ї години, 10 квітня.

За вказаною адресою охоронці порядку виявили заявницю, яка сварилася на групу молодих людей, вимагала, щоб вони забиралися геть та висловлювалась нецензурною лайкою. Жінка мала ознаки алкогольного сп’яніння.

На зауваження патрульних та вимогу заспокоїтись вона не реагувала. Громадяни на яких сварилась заявниця розповіли патрульним, що жінка погрожувала їм зброєю.

Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у неї предмет, схожий на травматичний пістолет. Раптово заявниця почали чинити опір патрульним та намагалась втекти.

“Вона схопила предмет, схожий на пістолет, й почала водити ним по капоту службового автомобіля та пошкодила лакофарбове покриття. Ми негайно її затримали”, — розповідає патрульний поліцейський, який працював на місці події.

За таку поведінку та невиконання законних вимог працівників поліції жінка отримала 2 адміністративні матеріали — за ст.173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора) КУпАП.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Порушницю доставили до міського відділу поліції. Тепер справою займаються слідчі.

photo_2017-04-11_16-49-51