Чоловіка, що, ймовірно, причетний до розбійного нападу, затримали столичні патрульні

“Невідомий розбив вікно в моєму авто Toyota, заволодів особистими речами й стріляв у мою дружину”, — такий виклик надійшов службі 102 приблизно о 5 годині ранку, 27 березня.

За вказаною адресою — на вулиці Пітерській — інспекторів зустрів власник авто й розповів: “Мене розбудила дружина, сказала, що в авто спрацювала сигналізація, сама ж вона одразу побігла на подвір’я. Я вибіг за нею й побачив невідомого чоловіка, що стояв біля мого авто. Вікно в транспортному засобі було розбите. Невідомий дістав пістолет, здійснив постріл у ногу дружині та кинувся навтьоки”. Також заявник повідомив прикмети нападника.

київ 3

На місце події прибула швидка, лікарі надали медичну допомогу потерпілій.

Під час відпрацювання прилеглої території патрульні помітили підозрілого чоловіка — той ховався за кіоском. Коли інспектори наблизились до нього, громадянин зробив різкий рух і намагався щось дістати з кишені. Поліцейські миттєво зреагували на такі дії чоловіка, привели у готовність табельну зброю й попередили громадянина про її використання, після чого чоловік здався. Під час поверхневої перевірки в особи виявили предмет, схожий на травматичний пістолет, у барабані якого були 3 стріляні гільзи й 3 не відстріляні набої; металевий кийок та пристрій нічного бачення, який він, ймовірно, поцупив з авто Toyota.

Київ 1

Інспектори громадянина затримали. Заявник підтвердив, що саме цей чоловік заволодів речами з авто та стріляв у дружину. На місці працювала слідчо-оперативна група. Зараз усі обставини події з’ясовуються.

київ 2