Флешмоб від патрульних Кропивницького: встаєш і біжиш

Патрульні Кропивницького вперше започаткували біговий флешмоб. Його суть полягає у тому, щоб разом пробігти символічну відстань – 1 316 кілометрів, яка дорівнює відстані між крайніми східною та західною точками України.

Охоронці порядку мають на меті залучити якомога більше активних людей і для участі у напівмарафоні, який відбудеться 13 травня 2017 року в Кропивницькому.

Участь у напівмарафоні вимагає серйозної і планомірної підготовки. Саме тому інспектори вирішили готуватися до спортивної події заздалегідь.

Організатор флешмобу, патрульний Сергій Ткаченко зауважує, що біг – один із видів спорту на витривалість й участь у подібних заходах – це не просто подолання дистанції, а стиль життя.

“Уперше я взяв участь у напівмарафоні в 2013 році. Відстань, яку я тоді подолав, становила 21 кілометр. У 2014 році я пробіг вже 42 кілометри. Я щасливий від того, що можу сьогодні ділитися своїм спортивним досвідом з іншими людьми, які також сповнені життєвою енергією і мріють розпочати бігати”, — ділиться Сергій Ткаченко.

photo_2017-03-16_09-14-44