Після тривалих нічних пошуків столичні патрульні знайшли 11-річну дівчинку, що втекла з дому

9 березня, близько 21-ї години, службі 102 зателефонував схвильований чоловік, який повідомив: “Моя 11-річна донька пішла зранку до школи й досі не повернулась”. Заявник додав, що приблизно о 15 годині доньку неподалік їхнього будинку на вулиці Чабанівській бачив сусід.

Інспектори з’ясували, що чоловік вдівець й виховує доньку самотужки. Він надав охоронцям порядку фотокартку дівчинки, а також описав її прикмети.

За пошуки дитини взялися понад 15 екіпажів патрульної поліції, кінологічна служба, працівники відділу ювенальної превенції та групи швидкого реагування “Кордон”. Частина поліцейських відпрацьовувала територію у пішому порядку, інші — на авто.

Близько 6-ї години ранку в одному з дворів на вулиці Теремківській патрульні поліцейські помітили дитину, схожу за орієнтуванням. Дівчинка гойдалась на гойдалці. Інспектори поспілкувалися з дитиною й з’ясували, що саме її вони шукають.

Дівчинку доставили до Голосіївського відділку поліції. Туди ж привезли й батька дитини. Надалі ними займались працівники відділу ювенальної превенції.

За попередньою інформацією, дитина майже всю ніч переховувалась у школі, адже мала ключ від класу.

image