Патрульні Черкас відсвяткували першу річницю роботи

Рік тому, 1 березня, особовий склад патрульної поліції Черкас склав присягу на вірність українському народу і вийшов на перше чергування.

“Для нашого екіпажу все почалось з виклику про крадіжку в супермаркеті. Нам було непросто, адже громадяни з цікавості оточили нас і стежили за кожним нашим рухом”, – пригадує своє перше патрулювання один із поліцейських. Інший патрульний екіпаж першого ж дня роботи загасив вогонь в будинку ще до прибуття рятувальників – очевидці підбадьорили інспекторів оплесками.

“Понад 60% наших інспекторів – це люди, що не працювали в правоохоронних органах. Були труднощі, проте ми впорались. Для всіх нас сьогодні надзвичайно важливим є чесно служити та самовіддано захищати інтереси громадян і рідної країни. І лише довіра містян, їхня думка – це правдива оцінка всіх наших дій та зусиль”, – наголосив начальник патрульної поліції Черкас Олександр Кокоба.

Привітав охоронців порядку і заступник начальника Департаменту патрульної поліції Вадим Зеленський. Він побажав офіцерам наснаги та вручив подяки.

“Кожен день для патрульного поліцейського – це можливість щось змінити, когось врятувати. Щогодини патрульні отримують значний досвід та вдосконалюють свої навички. Бажаю вам завжди повертатись додому, де на вас чекають рідні, діяти, вдосконалюватись, перемагати,” – сказав Вадим Зеленський.

Пропонуємо до вашої уваги відео про те, як протягом року служили та захищали черкаські патрульні!