Київські та львівські інструктори патрульної поліції з тактичної підготовки навчили особистій безпеці працівників поліції

Поліцейські інструктори з Канади, а також 7 патрульних поліцейських зі Львова та Києва, провели місячний курс підготовки інструкторів з особистої безпеки для 19 працівників поліції.

photo_2017-02-24_19-51-22

Патрульні поліцейські та працівники тренінгових центрів Головних управлінь Національної поліції з різних областей навчалися в умовах, наближених до реальних.

photo_2017-02-24_19-51-59

Майбутні інструктори отримали необхідні знання для підготовки своїх колег по службі. Вони здобули навички в оцінці дій поліцейських у різних службових ситуаціях за критеріями тактики безпеки та правомірності.

Учасники, які успішно здали іспити, отримали сертифікати про закінчення навчання.

“Така підготовка є дуже цінною. Насамперед, це необхідно патрульним поліцейським, які першими приїжджають на виклики та виявляють правопорушення. Це не останній курс. Ми будемо збільшувати кількість поліцейських, які навчатимуться на інструкторів, а згодом передаватимуть навички колегам”, — наголосив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

photo_2017-02-24_19-51-53

Начальник Канадської поліцейської місії в Україні Хілтон Смі наголосив, що рівень інструкторів дуже високий. Вони працювали дуже важко і тепер їхнє завдання вчити всіх поліцейських в Україні, щоб ті виконували свою роботу добре і відповідально ставилися до власної безпеки під час виконання завдань.

photo_2017-02-24_19-51-42