Патрульні Рівного затримали чоловіка, якого підозрюють у замаху на вбивство дружини, та попіклувались про його дитину, доки поранена жінка перебувала в лікарні

Близько 23-ї години, 15 лютого, під час оформлення ДТП з потерпілими на вулиці Соборній до патрульного автомобіля підійшов невідомий чоловік з закривавленим обличчям і спробував відчинити дверцята. Інспектор вийшла до громадянина з’ясувати, що трапилось. Він повідомив: “Я вбив свою дружину в одному з закладів. Дайте пістолет — я хочу застрелитись”.

Потім чоловік раптом кинувся навтьоки та вдарив патрульного, що спробував зупинити втікача. Втім, поліцейські спільно з небайдужими громадянами таки затримали чоловіка, надягли на нього кайданки й викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Патрульні поліцейські з’ясували: інцидент справді відбувся в одному з кафе неподалік, після чого дружину нападника шпиталізували в тяжкому стані. Чоловік додав: вдома на самоті залишилась його дитина віком 1 рік і 2 місяці.

Патрульні поспішили в дім за вказаною адресою — заплаканий хлопчик й справді сидів удома сам. Патрульні поліцейські попіклувались про маля: знайшли близьких родичів цієї сім’ї і не менше години доглядали її, доки родичі не прибули. Їм поліцейські й передали дитину.

Зараз потерпіла перебуває у лікарні, а її чоловіка затримали й доставили до ізолятору тимчасового тримання.

photo_2017-02-16_14-48-49