Чоловіка, якого підозрюють у квартирній крадіжці, затримали столичні патрульні спільно з оперативними співробітниками

“На фасаді будинку між 12 і 13 поверхами висить людина, можливо, квартирний крадій”, — повідомили столичним патрульним близько 21-ї години, 14 лютого.

Патрульні поліцейські прибули на місце події й перекрили всі входи та виходи. Поспілкувавшись із заявником, інспектори з’ясували: невідомий чоловік проник у квартиру на 13 поверсі та поцупив планшет, ноутбук і гроші. Після цього крадій проник до квартири на 12 поверсі — в цьому йому допоміг спільник. Після цього чоловік зачинився в оселі зсередини. Його спільник втік з місця події ще до прибуття патрульного екіпажу.

Спільно з оперативними співробітниками та з дозволу власника патрульні поліцейські ввійшли до вказаного приміщення на 12 поверсі. Там виявили та затримали чоловіка, що може бути причетним до цієї крадіжки. В пральній машинці виявили речі, що, за словами заявника, зникли з його квартири. Під час розмови з правоохоронцями підозрілий чоловік визнав свою провину та детально описав, як відбулась крадіжка.

На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група Голосіївського відділку поліції. Затриманого передали слідчим для з’ясування усіх подробиць цієї ситуації.

ллл1