Відео з бодікамер патрульних: у Рівному інспектори наздогнали нетверезого водія

31 січня, близько 2-ї години ночі, інспектори помітили автомобіль BMW X6, водій якого порушив ПДР — проїхав перехрестя вулиць Київської, Академіка Грушевського, Відінської на червоний сигнал світлофора.

Вимогу інспекторів про зупинку водій проігнорував, натомість додав швидкості й кинувся навтьоки. Поліцейські взялися його наздоганяти.

Під час переслідування водій BMW X6 неодноразово порушував ПДР, створюючи аварійні ситуації на дорозі та наражаючи на небезпеку себе й інших учасників дорожнього руху.

Заблокувати та зупинити авто патрульним вдалося поблизу села Олександрія. У салоні BMW X6 перебували водій та пасажир, які могли бути озброєні. До них інспектори застосували фізичну силу та спецзасіб — кайданки.

Водій не мав жодних документів, тож для встановлення особи його доставили до міського відділу поліції. Патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердив і тест — 1, 27 проміле алкоголю у крові чоловіка.

На 23-річного порушника склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), а також постанову за ч. 2 ст. 122 об’єднану з ч.1 ст.126 (Проїзд на заборонений сигнал світлофору та керування без відповідних документів) КУпАП.