Нетверезого винуватця ДТП, що втік з місця пригоди, виявили патрульні у Херсоні

Увечері 26 січня поліцейські отримали виклик: “На перехресті вулиць Чорноморської та Кулика сталася ДТП без потерпілих”.

На місці події інспектори виявили автомобіль Hyundai, що мав механічні пошкодження. Патрульні з’ясували, що іншим учасником пригоди став автомобіль ЗАЗ Sens, водій якого під час зустрічного роз’їзду не дотримався безпечного інтервалу, чим спричинив зіткнення з Hyundai. Після чого винуватець покинув місце ДТП.

Охоронці порядку передали орієнтування на вказаний автомобіль та його пошкодження іншим екіпажам.

Зупинили транспортний засіб вже незабаром, неподалік місця пригоди. Водій помітно нервував та чомусь пересів з водійського місця на місце пасажира. Патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердило й освідування на алкотестері — виявили 2,50 проміле алкоголю у крові чоловіка.

За такі дії на порушника склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування освітлювальними приладами) КУпАП. Автомобіль ЗАЗ Sens евакуювали для зберігання на штрафмайданчик.