Патрульні отримали тренувальні комплекси для вдосконалення навичок зі стрільби

Відтепер патрульні вдосконалюватимуть свої навички зі стрільби за допомогою спеціальних комплексів iMarksman IDryFire! Сьогодні Всеукраїнська федерація прикладних стрілецьких видів спорту передала 2 таких тренувальних комплекси Департаменту патрульної поліції.

photo_2017-01-26_15-28-04
Першим їх випробував у себе в кабінеті підполковник поліції Євгеній Жуков — начальник Департаменту патрульної поліції. Як досвідчений воїн він оцінив усі переваги цих своєрідних тирів, а головне — їхню мобільність. Адже так просто розмістити імпровізовану мішень на стіні будь-якого приміщення чи навіть на вулиці, підключитись до спеціальної програми — і готово! Програма сама фіксує та аналізує результати та допомагає зрозуміти, як уникнути помилок під час стрільби.

photo_2017-01-26_15-27-56

До комплекту тренувального комплексу входять лазерний пістолет на базі Glock-17, камера та програмне забезпечення.

Ще однією перевагою iMarksman IDryFire є невисока, у порівнянні з іншими мультимедійними тирами, ціна. Також не потрібно патронів, щоб тренуватись із таким приладом.

У США поліцейські активно використовують такі комплекси в своїй роботі, а відтепер таку можливість надали і нашим інспекторам патрульної поліції.

Дякуємо Всеукраїнській федерації прикладних стрілецьких видів спорту. Ми робимо все, щоб постійно вдосконалюватись та рухатись лише вперед!

photo_2017-01-26_15-28-07