Сімейні конфлікти, ДТП, порушення ПДР та гучні затримання: як минули перші 2 тижні нового року для патрульних Луцька

Понад 1700 викликів опрацювали луцькі патрульні за перші 2 тижні 2017 року – в середньому, це складає близько 120 викликів на добу. Інспектори перевірили майже 1400 осіб та 790 транспортних засобів.

Сталось 32 ДТП без потерпілих, більшість із них – через недотримання безпечної швидкості, дистанції та інтервалу, порушення правил маневрування та обгону.

Протягом звітного періоду надійшло 63 повідомлення про бійки та 112 викликів про сімейні конфлікти.

Окрім того, патрульні склали півтисячі адміністративних матеріалів за порушення ПДР та півсотні – за порушення громадського порядку.

Зокрема, 1 січня інспектори затримали особу в підвальному приміщенні на вулиці Федорова з речовинами, схожими на наркотичні. Підозрюваного доставили до відділку поліції.

Згодом, 4 січня, затримали громадянина, що намагався збути крадену річ. Затриманого передали слідчим.

У ніч на 14 січня, у позаробочий час, інспектор патрульної поліції затримав підозрюваного в проникненні на приватну територію. Чоловіка доставили до міського відділу поліції. Попередньо, раніше він уже мав проблеми з законом через наркотики.

Також патрульні затримали підозрюваних у серії квартирних крадіжок. Це відбулось в результаті переслідування авто, в якому їхали підозрювані. На місці події працювали співробітники ГУНП. На разі суд обрав підозрюваним міру запобіжного заходу.

Служимо народу України!

photo_2017-01-18_17-10-23