У Києві патрульні затримали групу осіб підозрюваних у розбійному нападі

11 січня, близько 12 години ночі, інспектори отримали виклик про розбій: в один із закладів на бульварі Вацлава Гавела увірвались невідомі в балаклавах та, погрожуючи палицями та сокирами, поклали всіх на землю, розгромили майно, забрали телевізор, гроші з каси й зникли у невідомому напрямку.

Під час відпрацювання прилеглої території на проспекті Комарова інспектори помітили міктоавтобус Opel Vivaro, водій якого різко змінив швидкість та напрямок руху, побачивши екіпаж патрульних.

Охоронці порядку вирішили перевірити авто стосовно причетності до розбою і подали водію сигнал про зупинку, на що він зреагував збільшенням швидкості.

Почалось переслідування. Орієнтування передали всім екіпажам міста.

Патрульні поліцейські наздогнали та заблокували автомобіль втікачів на вулиці Великій Кільцевій. В салоні транспортного засобу перебувало 6 чоловіків.

Під час поверхневої перевірки автомобіля поліцейські виявили телевізор та балаклави. Усіх 6 осіб охоронці порядку доставили до відділку поліції. Наразі особи затримані в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України, розпочато кримінальне провадження за ст.187 (Розбій) ККУ.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Солом’янського відділку поліції.

image