Протягом ночі патрульні Києва неодноразово виявляли у громадян речовини невідомого походження

Близько опівночі патрульний екіпаж помітив автомобіль Renault Kangoo, що здійснював розворот у невстановленому місці. Інспектори зупинили транспортний засіб. За кермом перебував 40-річний громадянин. Під час перевірки у водія документів, поліцейські помітили в нього явні ознаки наркотично сп’яніння. Поверхневий огляд салону авто дав результат: інспектори виявили 2 паперові згортки з речовиною рослинного походження та згорток з білою речовиною невідомого походження. На водія склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Приблизно о 2-й годині ночі інспектори зупинили підозрілого 30-річного громадянина на вулиці Березняківській. Під час поверхневого огляду в нього виявили фольговий згорток із білою речовиною невідомого походження.

photo_2016-12-30_12-03-19111

В цей час інший екіпаж отримав виклик: на проспекті Героїв Сталінграда перебувають двоє підозрілих осіб. За вказаною адресою інспектори побачили 2 громадян. Під час поверхневого огляду в одного з них виявили речовину рослинного походження, схожу на наркотичну.

Крім того, паперову трубочку для куріння, набиту зеленою речовиною невідомого походження, виявили у 18-річного громадянина на вулиці Сабурова.

В усіх випадках затриманих передали слідчим. Знахідки вилучили в присутності понятих та передали на експертизу. Вона встановить походження цих речовин.

image