Нічна зміна у Києві: автомобіль без шини, нетверезі водії та порошок, схожий на наркотики

Вулицею Теодора Драйзера їде автомобіль Skoda Octavia на диску — на одному з коліс відсутня шина, — це помітив патрульний екіпаж і зупинив авто. Подія відбувалась близько 4-ї години ночі, 21 грудня. За кермом сидів 37-річний чоловік з ознаками алкогольного та наркотичного сп’яніння. В салоні його авто виявили 3 пакетики невідомої білої речовини й пакетик речовини рослинного походження. Ще один пакет із порошком водій намагався викинути, але це йому не вдалось. На чоловіка склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

image123

Цієї ж ночі, на проспекті Володимира Маяковського, патрульні зупинили Nissan — чоловік за його кермом викликав підозру інспекторів своїми маневрами. Під час спілкування охоронці порядку помітили у водія ознаки вживання наркотиків — охоронці порядку провели поверхневу перевірку у порядку ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію” і виявили 2 невідомі пігулки та речовину, схожу на наркотичну. Чоловіка доставили до медичного закладу для перевірки на стан сп’яніння, відповідно до її висновків вирішать, чи складати на водія адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП.

Ще в одного водія патрульні виявили подрібнену зелену речовину, схожу на наркотичну. Чоловіка зупинили для перевірки документів на вулиці Милославській — він викликав підозру інспекторів своєю знервованою поведінкою та спробою уникнути зустрічі з охоронцями порядку.

Трубку для куріння й невідому зелену речовину виявили патрульні у водія автомобіля Chevrolet Aveo. Транспортний засіб зупинили на бульварі Марії Приймаченко завдяки небайдужому громадянину, що заявив про водія, який може бути нетверезим. У присутності 2 свідків та лікаря-нарколога на чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи.

photo_2016-12-21_13-53-14111