Завдяки професійним діям патрульних у столиці затримано підозрюваного у вбивстві

Вдень 15 грудня поліцейські прибули на виклик про те, що в одній з квартир на вулиці Космонавта Волкова є труп 47-річного чоловіка з розбитою головою.

123

Патрульні прибули за вказаною адресою — у квартирі, де проживає сім’я з 5 чоловік, виявили тіло з ознаками насильницької смерті.

Поліцейські діяли швидко та злагоджено — квартиру заблокували разом з присутніми в ній особами, на місце викликали слідчо-оперативну групу, розпитали про подію всіх жителів квартири, а також їхніх сусідів.

222

Співмешканка вбитого, яка могла щось знати про злочин, була відсутня на місці події. Патрульні дочекались, коли вона прийде — вже після від’їзду слідчих із місця події інспектори побачили цю жінку в під’їзді будинку. Вона погодилась розповісти патрульним правду про ті страшні події.

Співмешканка вбитого засвідчила, що він загинув від рук чоловіка її племінниці — саме той наніс смертельні удари. Після злочину жінка пішла з дому, адже підозрюваний залякав її.

У територіальному відділку поліції затриманий почав зізнаватися у скоєному, коли побачив співмешканку вбитого. “Я намагався приховати те, що сталось, коли зрозумів, що від моїх ударів він помер”, — сказав чоловік.

Виявлення підозрюваного в тяжкому злочині — реальний результат роботи патрульних поліцейських, які щодня затримують правопорушників та злочинців.

За попередньою інформацією, підозрюваного вже притягали до відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Слідчі продовжать розслідування цієї справи.

pidozr-1