Канадські поліцейські підготували у Львові інструкторів патрульної поліції з тактики

Патрульні Львова та Києва пройшли “Курс підготовки інструкторів з особистої безпеки поліцейських” за підтримки Канадської Поліцейської Місії в Україні. Поліцейські інструктори з Канади провели тритижневий курс навчання.

photo_2016-12-16_17-39-20

В перший тиждень навчань вони освоїли техніки самозахисту та затримання правопорушника. Під час другого тижня патрульні відпрацьовували різні сценарії розвитку подій. Вони мали прорахувати можливі дії зловмисників наперед, оцінити ризики та застосувати навички отримані під час навчання. Упродовж третього тижня здобували педагогічні навички в оцінці дій поліцейських у різних службових ситуаціях за критеріями тактики безпеки та правомірності.

photo_2016-12-16_17-39-31

“Цей курс підготовки був складний і я дуже радий, що патрульні Львова та Києва достойно його пройшли і практично усі успішно склали іспити. Це не перший проект, який ми реалізовуємо з канадськими колегами, і сподіваємося не останній. Ми дуже вдячні нашим партнерам за неоціненний досвід, який вони нам передають” – зауважив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

photo_2016-12-16_17-39-23

“Я переконався особисто у професійних навичках майбутніх інструкторів. Кожен з них розуміє важливість курсу, і ми будемо в подальшому працювати у цьому напрямку”, – наголосив начальник Канадської поліцейської місії в Україні Хілтон Смі.

photo_2016-12-16_17-39-27