Київські патрульні та активісти поспілкувались із вихованцями дитячих шкіл-інтернатів

Полісмени постійно відвідують дитячі школи-інтернати та інші навчальні заклади, проводять заняття та просто спілкуються із дітьми. Патрульні мають чітку мету — вони прагнуть запобігти дитячому травмуванню на дорогах та у повсякденному житті, а також хочуть попіклуватись про дітей, які особливо цього потребують.

emblema3

З цією метою столичні полісмени та небайдужі громадяни 6 листопада відвідали 2 соціальні заклади у Житомирській області. У першу чергу завітали до Коростишівської спеціальної школи-інтернату зі 100 вихованцями різного віку. Їм привезли цікаві та корисні подарунки й розповіли про правила безпечної поведінки. Інспектори із дітьми посадили кілька дерев — рослини будуть особливим нагадуванням про теплу зустріч. Разом обговорили майбутні спільні проекти: спортивні заходи, походи та ігри на природі.

emblema-2

Потім була зустріч із вихованцями обласного спеціалізованого будинку дитини Житомирської області — 54 дітьми віком до 6 років. Їх також не обійшли увагою — вони отримали подарунки та корисні знання про безпечну поведінку в повсякденному житті.

emblema