Під час спроби втекти від патрульних Києва водій Mercedes-Benz розбив 2 авто, але був затриманий

6 листопада, близько 5-ї години ранку, на проспекті Перемоги полісмени переслідували водія-порушника ПДР, що відмовився зупинятись після кількаразових вимог полісменів — водій Mercedes-Benz лише пришвидшувався.

Про втікача повідомили ще кілька екіпажів. В районі Індустріального мосту інспектори спробували зупинити порушника, однак той допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Matiz та автомобілем патрульної поліції.

Навіть після цього чоловік за кермом не зупинився, і це попри те, що під час пригоди пошкодив 2 колеса. За кількасот метрів Mercedes-Benz зупинився. З автомобіля вибігли водій та пасажир і кинулись втікати вбік бульвару Івана Лепсе.

viber-imagett

Кілька охоронців порядку кинулись наздоганяти втікачів, решта — надавала домедичну допомогу 4 потерпілим з автомобіля Daewoo Matiz. Полісмени затримали 2 чоловіків з Mercedes, яких впізнали свідки.

Водій відмовився від освідування, хоча мав ознаки сп’яніння. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Затриманих відвезли до Солом’янського відділку поліції.

imagett