За пропозицію неправомірної вигоди патрульні Києва затримали та передали водія слідчим

Нетверезий водій-порушник спробував припинити складання адміністративних матеріалів за 5000 гривень. Подія відбувалась у ніч на 31 жовтня.

image11111

Спочатку полісмени помітили в темряві Volkswagen Transporter з вимкненим ближнім світлом фар, що їхав вулицею Шолом-Алейхема. Коли автомобіль зупинили, інспектори зрозуміли, що 57-річний водій має ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіка перевірили на алкотестері й виявили результат — 1,75 проміле алкоголю в його крові.

Щойно патрульні взялись до складання адміністративних матеріалів, водій-порушник дістав гроші — 5000 гривень — й декілька разів повторив: хоче, щоб інспектори припинили оформлення протоколу за гроші.

Та марно: патрульні пояснили чоловіку, що його дії суперечать законодавству, а потім викликали на місце події слідчо-оперативну групу Деснянського управління поліції.

У результаті, на водія склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння). Чоловіка передали слідчим, які нададуть подальшу кваліфікацію щодо дій водія-порушника. Тепер йому може загрожувати кримінальна відповідальність.

lll11