Патрульні Києва зупинили нетверезого водія маршрутки, який зіткнувся з деревом

Центральною вулицею в Бортничах рухається маршрутка з явно нетверезим водієм. Пасажири просять його зупинитись, але чоловік за кермом нічого не чує — про це патрульним повідомили 14 жовтня, близько 11-ї години ранку. Також заявники додали: сьогодні ця маршрутка вже врізалась у дерево.

kyev

Невдовзі інспектори зупинили названий транспортний засіб та відібрали у водія ключі. Всі спроби поговорити з водієм виявились марними — до такої міри він був п’яний. У присутності 2 понятих алкотестер показав 2,45 проміле алкоголю в крові чоловіка.

На нього склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ушкодження доріг, вулиць чи іншого майна), ст. 124-4 (Залишення місця ДТП), ст. 126 (Відсутність відповідних документів).

Під час поверхневого огляду маршрутки виявили маршрутний лист, в якому було вказано, що перед виїздом водій пройшов перевірку в лікаря.

На місце події викликали керівництво транспортного підприєства. Усіх пасажирів пересадили до іншого транспортного засобу, а за кермо маршрутки сів тверезий водій.

kyev2