Хатія Деканоідзе вшанувала пам’ять загиблих патрульних у Дніпрі

Голова Національної поліції запевнила, що відомство зробить усе, аби діти загиблих поліцейських були забезпечені усім необхідним. Хатія Деканоідзе разом з колегами загиблих та небайдужими городянами поклала квіти до портретів Артема Кутушева та Ольги Макаренко, встановлених біля входу в Управління патрульної поліції Дніпра.

pm735image002

Під час брифінгу, який відбувся після жалобного заходу, Хатія Деканоідзе повідомила, що поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві патрульного екіпажу.

“Кожна людина повинна зрозуміти, наскільки професія поліцейського важлива, наскільки ці хлопці та дівчата кожен день ризикують своїм життям. Тому ми повинні в них повірити і повірити так, щоб вони зрозуміли, що за ними стоїть велика сила – суспільство і держава”, — наголосила глава Національної поліції.

За її словами, сьогодні поліцейські втратили майже членів родини.

“Я знаю, що Управління патрульної поліції — це ніби велика родина, тут всі товаришують, і для нас це дуже велика втрата. Вічна пам’ять загиблим героям, які не злякалися і виконали свій службовий обов’язок”, — сказала Хатія Деканоідзе.

Вона також запевнила, що Національна поліції зробить все, щоб діти загиблих поліцейських були забезпечені всім необхідним.

Нагадаємо, що сьогодні, 25 вересня, під час припинення нарядом патрульної поліції Дніпра адміністративного правопорушення, правопорушник вистрілив по патрульних Артему Кутушеву і Ользі Макаренко. Артем Кутушев загинув на місці події, а його напарниця від отриманих поранень пізніше померла у лікарні.
Перший заступник глави Національної поліції України Вадим Троян повідомив деталі затримання чоловіка, підозрюваного у вбивстві поліцейських.

Департамент комунікації
Національної поліції України