Протягом ночі патрульні Києва виявили речовини невідомого походження у 7 чоловік

Ніч на 16 вересня розпочалась для столичних патрульних викликом про підозрілу особу з речовинами невідомого походження — помітивши полісменів, чоловік здійснив невдалу спробу проковтнути пакет із невідомою пігулкою. Інспектори з’ясували, що 25-річний затриманий — іноземець.

Під час поверхневої перевірки осіб на проспекті Маяковського полісмени виявили білу кристалічну та рослинну речовини.

Трохи згодом інспектори знайшли у 30-річної жінки згорток із речовиною рослинного походження.

На вулиці Драйзера патрульні виявили в 23-річного чоловіка пакет із білим порошком.

paket

Близько 3-ї години ранку патрульні зупинили чоловіка на вулиці Зодчих, який поводився підозріло. Окрім речовини темного кольору, вагою приблизно в 300 грамів, у 21-річного чоловіка знайшли предмет, схожий на металевий телескопічний кийок.

На Жмеринській вулиці охоронці порядку зупинили Daewoo Gentra за порушення ПДР. Під час поверхневої перевірки на задньому сидінні автомобіля виявили пакет з речовиною рослинного походження, вагою приблизно в 500 грамів.

zelen

Близько 6-ї години ранку на проспекті Маяковського патрульні побачили, як знервований чоловік сів у Daewoo Lanos, коли побачив патрульних, й намагався якнайшвидше поїхати. Автомобіль зупинили. В салоні виявили речовини, схожі на наркотичні та предмети, схожі на приладдя для виготовлення наркотиків.

nabir

В усіх випадках затриманих передали слідчим. Знахідки вилучили в присутності понятих та передали на експертизу. Вона встановить походження виявлених речовин.