В Україні стартував новий набір до патрульної поліції

В медіа-центрі Департаменту патрульної поліції відбулася прес-конференція щодо набору до патрульної поліції в містах Києві, Харкові, Одесі, Запоріжжі та Дніпрі.

Участь в заході взяли Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе, заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич, начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков та перший заступник начальника ДПП Олексій Білошицький.

PM984image003

Як зауважила Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе, вона рада з того, що вже вдруге в історії України запускається набір до патрульної поліції.

“Я сподіваюся, що молоді люди, які збираються змінити щось в Україні, прийдуть працювати в патрульну поліцію. Це важливо для того, щоб нова “кров”, яка нам потрібна в Національній поліції була патріотична. Попри наявні проблем і те, що треба багато чого доопрацювати, патрульна поліції – це досягнення нашої країни”, – заявила Деканоідзе.

PM93image004

Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков наголосив: “Щоб розвивати та розбудовувати свою країну – треба діяти! Ми всіх запрошуємо до лав патрульної поліції. Разом – переможемо!”

Загалом заплановано набрати більш як тисячу нових інспекторів патрульної поліції.

Прийом анкет – з 06.09.16 до 27.09.16 року.

Фотографії Департаменту комунікації НПУ