Відсьогодні у 4 містах України стартувала програма “Школа і поліція”

За підтримки проекту РСКЮ (Реформи системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні) консалтингової компанії Агрітім Канада 1 вересня стартувала програма “Школа і поліція” — експериментальна модель співпраці навчальних закладів і поліції. Програма, яка покликана запобігти правопорушенням серед дітей та сформувати безпечне навчальне середовище, упроваджена в Києві, Львові, Одесі та Івано-Франківську.

photo_2016-09-01_14-06-37

Співробітники патрульної поліції — шкільні офіцери — будуть проводити інтенсивні заняття-бесіди з учнями шкіл. Дітей навчать безпечній поведінці у повсякденному житті та, зокрема, на дорозі.

За кожним шкільним офіцером закріпили до 5 шкіл. У столиці взяти участь у проекті погодились 295 шкіл, у Львові — 106, в Одесі — 116, а в Івано-Франківську — 41.

В решті міст країни патрульна поліція продовжить проводити профілактичну роботу в школах. Програму “Школа і поліція” планують поширити всією України.

photo_2016-09-01_14-10-48

В рамках цього проекту полісмени відвідали святкові лінійки шкіл Києва, Львова, Одеси й Івано-Франківська. Дітям розповіли: відтепер у них буде друг та порадник — шкільний офіцер.

Всі заняття для дітей за програмою “Школа і поліція” затвердило Міністерство освіти та науки України.

Вітаємо всіх українських школярів зі святом 1 вересня!

IMG_6132