Столичні патрульні знайшли невідому речовину в автомобілі з неповнолітньою пасажиркою

Інспектори прибули на виклик про підозрілих людей біля Opel Ascona — заявникам здались підозрілими їхні дії. Це було 13 липня, приблизно о 16 годині. Компанія з трьох чоловік, серед яких була неповнолітня дівчина, занервували при появі патрульного екіпажу та спробували сховати щось від полісменів. У присутності понятих, охоронці порядку знайшли за заднім сидінням автомобіля речовини невідомого походження: подрібнені рослини у пакеті та паперовому згортку, прилади для куріння та терези в білому порошку. На місце події приїхали слідчі, які будуть займатись цією справою.

У ніч на 14 липня інспектори помітили Honda Civic, який не вмикав покажчики повороту. Автомобіль зупинили на Оболонському проспекті. За кермом знаходився 29-річний чоловік з помітними ознаками наркотичного сп’яніння.
Підозри патрульних підтвердились результатами поверхневого огляду. В салоні знайшли 2 пакетики з білим порошком і 1 — із зеленою речовиною. На чоловіка склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння). Крім того, на місце викликали слідчих.

imgonline-com-ua-twotooneCIhd3VTEoXPi