За ніч один екіпаж затримав 4 підозрюваних по 2 різним пограбуванням

В ніч на 2 липня патрульний екіпаж поспішав на виклик про конфліктну ситуацію, коли їм по рації надійшло орієнтування на трьох грабіжників. Буквально за півтори хвилини на Броварському проспекті інспектори помітили трьох чоловіків, які підійшли за прикметами. Один із охоронців порядку вибіг з Пріуса і перегородив дорогу підозрюваним. Патрульним вдалось затримати всіх трьох громадян.

Незабаром на місце прибули слідчі та заявник. Потерпілий, якого під час пограбування забризкали сльозогінним газом, упізнав усіх чоловіків, а також гаманець та запальничку, які в них виявили під час поверхневого огляду в присутності двох понятих. З особистих речей, у затриманих знайшли газовий балончик Терен-4 і ніж.

Один із затриманих має умовний строк за пограбування. Усіх трьох затриманих полісмени передали слідчо-оперативній групі.

Тієї ж ночі патрульні шукали чоловіків, які зірвали золотий ланцюжок з 45-річної жінки. Той самий екіпаж вирішив перевірити територію одного з дитсадочків на вулиці Микитенка. Там вони помітили неповнолітнього, який підійшов за прикметами. Він поривався утекти, однак інспектори передали його слідчим. Інші екіпажі затримали ще двох підозрюваних по цьому пограбуванню.

На фото: Виявлені під час поверхневого огляду речі підозрюваних у першому пограбуванні

image