Підсумки 100 днів роботи полтавських патрульних: не звільнився жоден інспектор

Патрульна поліція Полтави звітувала перед журналістами про 100 днів своєї діяльності. Прес-конференція відбулась 13 червня, о 10-й годині ранку, в Управлінні патрульної поліції міста Полтави.

photo_2016-06-13_22-58-50

Результати роботи оголосив начальник Управління Віталій Мельничук.

“З початку роботи патрульної поліції у Полтаві не звільнився жоден патрульний. За цей час були як позитивні, так і негативні моменти. На адресу Управління часто приходять письмові подяки від полтавців. І це дуже приємно. Були, звісно, і нарікання на нашу роботу. Кожного разу ми аналізуємо їх і намагаємося підвищувати рівень роботи патрульної поліції”, — зауважив Віталій Мельничук.

Він також розповів: за 100 днів роботи патрульні виїхали на 26 853 виклики. Час прибуття екіпажу на виклик складає в середньому 7 хвилин 5 секунд.

У період з 5 березня по 12 червня на території міста Полтава сталось 356 ДТП, з яких 69 — з потерпілими.

За цей період сталось 16 незаконних заволодінь транспортними засобами, 5 з них розкрили охоронці порядку.

З початку роботи Управління патрульні склали 3767 адміністративних матеріалів, з них — 571 протокол та 3196 постанов за порушення ПДР.
Зокрема, 262 протоколи за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння). Евакуювали 151 транспортний засіб.

Також, особовий склад Управління патрульної поліції в місті Полтава бере активну участь в соціальних та освітніх заходах: патрульні спілкуються зі школярами та студентами, розповідають їм про особливості керування різними видами транспорту, роз’яснюють права і обов’язки учасників дорожнього руху.