Вічна пам’ять трьом загиблим львівським рятувальникам

Патрульна поліція висловлює співчуття у зв’язку з загибеллю трьох співробітників ГУ ДСНС України у Львівській області. Трагедія трапилась 30 травня, на полігоні в Грибовичах, коли чоловіки виконували свій професійний обов’язок.

13342900_1044822562265910_5286636309771087113_n

Загинули 32-річний старший лейтенант служби цивільного захисту начальник караулу ДПРЧ-17 міста Жовква Андрій Вненкевич, 28-річний капітан служби цивільного захисту начальник ДПРП-48 міста Рава-Руська Юрій Рудий та 27-річний сержант служби цивільного захисту пожежний-рятувальник ДПРЧ-17 міста Жовква Богдан Юнко.

Андрій Вненкевич велику частину свого життя присвятив пожежно-рятувальній справі. Був курсантом Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, після цього продовжив службу у Львівському гарнізоні в 17 пожежній частині міста Жовква. Андрій був невід’ємною складовою свого колективу, професіоналом справи. У нього залишилася дружина і двоє синів — 7 і 8 років. Він був чуйною людиною, турботливим батьком та сином, справжнім офіцером, активним громадянином, який своє життя присвятив служінню Батьківщині.

Юрій Рудий на службі зарекомендував себе як кваліфікований керівник, вірний товариш та хороший сім’янин. Разом з дружиною виховував двох доньок. Юрій був справжнім професіоналом, довкола якого гуртувалися підлеглі, колеги та товариші. За службову діяльность з 2005 по 2016 роки він пройшов шлях від курсанта до керівника пожежно-рятувального підрозділу. Завжди знаходив добрі слова підтримки. Юрій був та залишається прикладом не одному поколінню пожежно-рятувального братства.

Богдан Юнко — пожежний-рятувальник ДПРЧ-17 міста Жовква. На службі Богдан з 2010 року. Велику частину свого життя Богдан присвятив пожежно-рятувальній справі. В ході ліквідації пожеж та загорянь працював сміливо і рішуче, виявляв розумну ініціативу. Його поважали в колективі. Разом з дружиною Іриною виховував доньку Анастасію. Богдан залишиться невід’ємною частиною Львівського гарнізону.

Попри те, що робота рятувальників пов’язана з ризиком, ніхто не може бути готовим до втрати своїх рідних, колег та товаришів.

В цей день ми всі втратили трьох побратимів, трьох товаришів, трьох справжніх професіоналів, відданих своїй справі.

garbage