Київські патрульні затримали 4 чоловіків з гранатами, які погрожували людям

“Мені та моїй сім’ї погрожує компанія з 4 чоловіків”, — повідомив патрульним житель одного з будинків на вулиці Шевченка. Сигнал надійшов у неділю, 15 травня, близько 17-ї години.

На місці події, поблизу одного з магазинів, патрульні поліцейські побачили групу агресивних чоловіків середнього віку. Вони галасували та погрожували всім довкола, прохання патрульних заспокоїтись на них не діяли.

Один із чоловіків сказав, що піде додому, та невдовзі повернувся — з його кишені випирав якийсь великий круглий предмет. Охоронці порядку сказали йому витягти руку з кишені — той дістав предмет, схожий на ручну оборонну гранату. Громадянина одразу затримали.

grenade12

Зчинилась сутичка: інспекторам довелось застосувати сльозогінний газ та оголити табельну зброю, оскільки поведінка компанії стала небезпечною для оточуючих. Всіх порушників громадського спокою затримали. Викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків, місце події оточили.

В автомобілі одного з підозрюваних при поверхневому огляді знайшли ще одну гранату оборонної дії, 2 запали та 2 ракетні шашки. Всіх чотирьох затриманих відвезли до Солом’янського відділку поліції.

grenade23