Харківські патрульні затримали підозрюваного, але дорогою потрапили в ДТП

В ніч на 26 квітня, близько 5-ї години, чоловік скоїв грабіж біля пункту обміну валют по вулиці Холодногірській та втік. Патрульні одразу взялися відпрацьовувати прилеглі території по орієнтуванню. Екіпаж з увімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом саме їхав колегам на допомогу через перехрестя Полтавського Шляху з вулицею Холодногірською на червоне світло та потрапив у ДТП.

photo_2016-04-26_11-33-56

Водій таксі не взяв до уваги спецсигнали, через що і сталось зіткнення автомобілів. На місце викликали бригаду швидкої допомоги для огляду учасників, проте вони відмовились від госпіталізації. Охоронці Холодногірського ринку та очевидці інциденту підтвердили, що екіпаж їхав із увімкненими спецсигналами. Усі матеріали зібрали та направили на доопрацювання.

Тим часом декілька таксистів зв’язвались із патрульними поліцейськими та повідомили можливе місцезнаходження підозрюваного та його прикмети. Спільними зусиллями вказаного 36-річного чоловіка затримали. Його відвезли до відділку поліції.

Шановні водії, надавайте перевагу в русі спецтранспорту з увімкненими маячками та звуковими сигналами — він поспішає на виклик про допомогу!

kharkiv5