У Києві автомобіль перевернувся, але молода сім’я вціліла завдяки паскам безпеки

Ввечері у неділю, 10 квітня, до патрульної поліції звернувся 38-річний киянин та нагадав про ДТП, яка трапилась із ним та його сім’єю. Подія сталась 27 лютого 2016 року, на Набережному шосе біля станції метро Дніпро.

Того вечора тверезий чоловік на невеликій швидкості їхав на Toyota FJ Cruiser зі своєю дружиною та дітьми. Дорога була вкрита кригою, бо неподалік стався прорив води і вона залила всю проїзну частину. Водій втратив керування — автомобіль покотився, наїхав на бордюр та врізався у лайт-бокс. Коли на місце події прибули патрульні, то побачили, що транспортний засіб перевернувся і лежить на даху.

У це важко повірити, та всі учасники ДТП лишились живими та неушкодженими, хіба що трохи нажаханими. Все закінчилось добре лише завдяки тому, що батьки пристібнулись пасками безпеки, 4-річна дитина знаходилась у автомобільному крісельці, а інша, 9-річна — у спеціальному сидінні для дітей старшого віку.

Патрульні обережно витягли людей з машини. Хоч діти і не плакали, та інспектори вирішили відволікти їх від пригоди: провезли їх у службовому автомобілі та дали натиснути на клаксон.

У підсумку, для людей все завершилось добре, а от транспортний засіб після ДТП ремонту не підлягає.

Ми звернули увагу на цей випадок, бо щасливий кінець непередбачуваної пригоди можливий, лише коли про безпеку дбають на випадок, якщо все піде шкереберть.

finish2