За ніч кременчуцькі патрульні зупинили 4 нетверезих водіїв

В ніч на 8 квітня патрульні поліцейські Кременчука задокументували 3 факти керування водіями напідпитку і 1 факт керування чоловіком з ознаками наркотичного сп’яніння.

Близько 22-ї години, на вулиці Залізничній екіпаж патрульної поліції зупинив ЗАЗ Таврія за порушення ПДР. У 45-річного водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Опівночі, на вулиці Олександра Білаша патрульні поліцейські побачили Skoda Superb, який порушив ПДР. На вимогу патрульних зупинитись водій не відреагував, однак його вдалось зупинити. Як з’ясували патрульні, 29-річний водій керував напідпитку. Цієї ж ночі, близько 3-ї години, патрульні поліцейські за порушення ПДР зупинили автомобіль Volkswagen golf на вулиці Володимира Івасюка. 30-річний водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. На трьох водіїв склали усі необхідні адмінматеріали, які в подальшому розгляне суд.

Вранці, 8 квітня, на вулиці Халаменюка зупинили EAGLE TALON, який їхав, порушуючи ПДР. В ході перевірки документів у 34-річного водія виявили ознаки наркотичного сп’яніння, а саме: тремтіння рук, різкі рухи та відсутність реакції зінниць чоловіка на світло. Водію запропонували пройти медичне освідування у Кременчуцькому обласному наркологічному диспансері.

За попередніми даними, стан наркотичного сп’яніння водія підтвердили. На затриманого склали всі необхідні адмінматеріали.