Патрульні допомагають літній киянці, яку обманули шахраї

3 квітня патрульні поліцейські з власної ініціативи навідали 96-річну жінку, яка зателефонувала на 102 та поскаржилась на самотність, голод і шахраїв. Вона розповіла, що до неї регулярно приходили 2 жінки, які обманом переконали підписати якісь папери. Обіцяли, що після цього будуть опікуватися нею. Тепер жінка боїться, що її квартиру на Заплавній вулиці (колишній Червоноармійській) можуть відібрати. Інформацію про шахрайок підтвердили сусіди пенсіонерки.

Вона телефонувала патрульним ще місяць тому — скаржилась на безпорадність. Патрульні приїжджали, привозили заявниці поїсти та викликали швидку, адже їй було зле.

2 квітня жінка викликала патрульний екіпаж, бо 3 дні просиділа без їжі. Рідних у неї немає, соціальні служби приїжджають лише двічі на тиждень, а невідомі гості після підписання документів більше не приходили.

Патрульні опитали сторожів будинку і попросили їх фіксувати всіх гостей заявниці. Про випадок повідомлені всі батальйони патрульних у місті Києві, вони триматимуть ситуацію під контролем. Регулярно навідуватимуть літню жінку та допомагати їх харчами.

Не залишайтесь байдужими до тих, хто потребує вашої допомоги!

woman