В Одесі стріляли у патрульних

31 березня, близько 3-ї години ночі, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про пограбування. На місці події потерпіле подружжя повідомило, що до їхнього будинку увірвалися троє осіб у камуфляжній формі зі зброєю, забрали майно та гроші, нанесли тілесні ушкодження чоловіку й зникли у невідомому напрямку. Патрульні негайно почали пошук нападників за наданим описом.
На вул. Скляній рідні потерпілих, які хотіли допомогти поліції, помітили тріо підозрілих осіб, що бігли вздовж залізничних колій. Чоловіки самотужки спробували затримати їх. Однак втікачі почали відстрілюватися, поранивши в живіт одного з переслідувачів.

saved3

Цієї миті патрульний автомобіль наближався до місця стрілянини. Патрульні вибігли з машини, попередили нападників про застосування зброї. Здійснили постріл в повітря, та це не зупинило злочинців. Натомість вони відкрили вогонь у відповідь, одна з куль пройшла крізь кишеню куртки поліцейського, не поранивши його.

Після комплексу заходів оперативного реагування було затримано осіб, схожих на згаданих нападників. Їх доставили до відділку поліції для з’ясування причетності до злочину. Нині триває слідство.

Зауважимо: поруч з пораненим постійно був поліцейський, який надав домедичну допомогу та передав потерпілого медикам швидкої.