Львівські патрульні пострілами зупинили авто з нетверезою жінкою

Патрульні помітили Opel Vectra, який проігнорував вимогу дорожнього знаку 2.2, який забороняє проїзд без зупинки. Це сталось близько 4-ї години ранку у вівторок, 22 березня, у селі Сілець.

Водій ігнорував вимоги патрульних про зупинку, збільшував швидкість і порушував правила дорожнього руху під час переслідування. Вказаний транспортний засіб заїхав до міста Червонограда, де неодноразово створив ризики аварійних ситуацій.

Після того виїхав на тротуар і — ледь не збив пішоходів. Тоді патрульні попередили водія про відкриття вогню, та він так і не зупинився. Патрульний зробив 1 попереджувальний постріл у повітря і 4 — у заднє ліве колесо. З пошкодженим колесом водій проїхав ще 300 метрів, та зрештою не впорався з керуванням на повороті і зіштовхнувся з бордюром.

З машини вийшла 20-річна водійка з ознаками алкогольного сп‘яніння. 1 з 2-х пасажирів утік з місця події. Є підозри, що втікач під час руху пересів з водійського місця до пасажирського.

Тим часом жінка нецензурно лаялась. З‘ясували, що жінку вже притягали до відповідальності за крадіжки та шахрайство. Від експертизи на стан алкогольного сп‘яніння вона відмовилася.

На неї склали 5 адмінматеріалів: за скоєння ДТП, за створення аварійної ситуації, за невиконання законної вимоги поліцейських, за керування без документів та напідпитку. Автомобіль евакуювали до штрафмайданчика.

photo_2016-03-23_12-10-28