Нетверезий екс-кандидат у депутати відповість за побиття львівського патрульного

В ніч на 8 березня в Личаківському районі патрульні помітили Range Rover, який перебував в орієнтуванні. На вимогу зупинитись та на світлові сигнали водій не реагував. Автомобіль зупинили на вулиці Мучній, де чоловік після довгих вмовлянь таки вийшов із позашляховика. Надавати будь-які документи відмовився, мовляв, покаже їх виключно в Личаківському ВП. Прибувши туди, водій знову висловив відмову.

Особу чоловіка все ж встановили: ним виявився 43-річний львів’янин, який в 2015 році балотувався до Львівської міської ради. Попри явні ознаки алкогольного сп’яніння, від медогляду він відмовився.

photo_2016-03-08_21-24-57

На затриманого склали два адмінпротоколи за кермування в нетверезому стані та за злісну непокору патрульним, а ще — дві постанови за відсутність документів на право керування та невиконання вимог про зупинку.

Під час оформлення чоловік спробував зіпсувати протокол. Погрожував звільненням. На довершення, вдарив патрульного — в плече та в голову. Той зафіксував побої у лікаря, і тепер чоловік відповість ще й по двом статтям Кримінального кодексу — за умисне заподіяння правоохоронцю побоїв під час виконання ним службових обов’язків та за опір правоохоронцям.