Київські патрульні з пострілами затримали п’яного водія


Вранці у вівторок, 1 березня, патруль в Голосіївському районі помітив чорний Honda Civic, що стояв під шляхопроводом, порушуючи ПДР. З машини до патрульних вийшов п’яний чоловік, який ледь стояв на ногах. Розгледівши поліцейських, стрибнув за кермо та почав утікати — тим самим безліч разів поставив під загрозу інших учасників руху.

photo_2016-03-01_16-13-30

В селі Старі Безрадичі екіпаж зігнав Honda з дороги на узбіччя. На законні вимоги та неодноразові накази зупинитися не реагував та навіть поставив під небезпеку патрульних. Лише після того, як вони прострелили два лівих колеса, машина зупинилася, однак водій зачинився всередині й не виходив. Довелося розбити йому бокове скло.

photo_2016-03-01_16-13-00

photo_2016-03-01_16-13-37

В підсумку, на затриманого склали адмінпротоколи за невиконання вимоги про зупинку, водіння у стані сп’яніння вдруге за рік, злісну непокора, а ще — винесли постанову за зупинку з порушенням ПДР та непред’явлення документів.
На додачу: патрульні подали на чоловіка заяву в управління поліції за опір правоохоронцям. На місці пригоди працюють слідчі.
Патрульна поліція й надалі використовуватиме адекватні засоби для припинення правопорушень. Закон — один для всіх!