Патрульні затримали водія, який пошкодив три машини у Києві

 

BMW1

Водій не впорався з керуванням та розбив три припарковані автомобілі. Це сталось в ніч на суботу, 19 лютого. 28-річний чоловік сам зателефонував на 102 і повідомив про подію. З його слів, він рухався крайньою лівою смугою, коли йому напереріз виїхав інший автомобіль. Заявник намагався уникнути зіткнення, натомість, розбив три припарковані машини. Його ж власний BMW 315 сильно постраждав у ДТП, але обійшлося без потерпілих.

Патрульні засумнівалися у словах водія, адже з’ясували, що шлях заносу автомобіля складав близько 35 метрів. Сам же винуватець аварії дуже нервував. Свідки події викликали швидку, але від пропозиції патрульного пройти огляд у лікаря чоловік відмовився. Тест на драгері показав 0,24 проміле (норма складає 0,2 проміле).

Чоловік поводився неадекватно, тож патрульні відвезли його до відділення медичних оглядів на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння за адресою пр-кт Визволителів, 6. У нього вилучили водійські права, автомобіль евакуювали і склали протокол за статтями КУпАП “Порушення ПДР з пошкодженням транспортних засобів” і “Керування транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння”.

BMW2