Столичні патрульні запобігли крадіжці

Відпрацювавши виклик на вул. Автозаводській, де о 3-й ночі молодь порушувала спокій, та провівши з ними бесіду, екіпаж патрульної поліції повертався до свого автомобіля. Патрульний освічував ліхтариком територію навкруги і за рогом одного з будинків помітив підозрілу особу, яка чи то заглядала у вікно першого поверху, чи то намагалася його відчинити.

Інспектор почав наближатися до чоловіка, але той злякався і спробував втекти. Патрульний кинувся навздогін, а його напарниця поспішила на допомогу автівкою. В одному з дворів патрульна машина перегородила чоловікові дорогу, й інспектори затримали його.

Інший екіпаж, що прибув на допомогу, оглянув місце події та виявив сліди пошкодження вікна і знаряддя — деформовану викрутку. На місце пригоди викликали слідчих.

Затриманого доправили для з’ясування особи в Оболонське УП. Дорогою він запевняв, що коїть таке вперше і не має наміру повторювати, просив відпустити його, пропонував гроші. В управлінні поліції з’ясувалося, що чоловік перебуває в розшуку за крадіжки. Тепер йому доведеться відповісти перед законом.