Патрульну поліцію Борисполя очолив новий керівник

Ним став 26-річний старший лейтенант поліції Дмитро Гладчук.

Він розпочав службу в патрульній поліції у 2016 році в Чернівцях. Був патрульним на лінії, згодом обіймав посаду старшого інспектора відділу моніторингу. Довівши, що він є підготовленим офіцером і фахівцем, та показавши свої організаторські і командирські здібності, йому було ввірено керівництво підрозділу патрульної поліції в Кривому Розі, де він ніс службу до цього часу.

Від сьогодні Дмитро Гладчук обійматиме посаду командира батальйону патрульної поліції в Борисполі.

“Це людяний керівник, який розбирається в кожному питанні й ніколи не залишить проблему підлеглого без уваги. Він вже неодноразово це довів. Для батальйону патрульної поліції у Борисполі такий керівник — це новий подих і крок вперед. Ви в надійних руках”, — звернувся до присутніх перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Oleksiy Biloshytskiy.

Новопризначений начальник висловив свою вдячність за довіру та підтримку.

“Поліцейський — це не просто служба, робота, професія. Це — стиль життя. Крім того, що ми реагуємо, виявляємо, припиняємо правопорушення, ми ще своїм прикладом маємо показувати, який має бути справжній офіцер, і якою має бути справжня людина”, — зазначив Дмитро Гладчук.

Також він додав, що основна місія патрульних — безпечне і комфортне життя громадян Борисполя.

Вітаємо Дмитра Гладчука з призначенням! Успіхів і високих досягнень на новій посаді!