Львівські велопатрульні виявили мотоцикл, який розшукував інтерпол

Учора близько 12-ї години на вулиці Гнатюка велопатруль зупинив мотоцикл Ducati. Причиною зупинки була відсутність як у водія так і у пасажира шоломів, що є порушенням п.2.3 ПДР (Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов’язаний під час руху на мотоциклі і мопеді бути в застебнутому мотошоломі і не перевозити пасажирів без застебнутих мотошоломів).

Під час перевірки документів виявилося, що водій не має посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та полісу обов’язкового страхування.

Перевіряючи VIN-номера в базі інтерполу патрульні встановили, що цей мотоцикл перебуває у розшуку. Його викрали у Німеччині в 2015 році.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції. Патрульні винесли на водія об’єднану постанову за ч.5 ст.121( Порушення правил користування мотошоломами) та ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Мотоцикл транспортували у відділок, а водія запросили для встановлення обставин. Після слідчих дій транспортний засіб скерували на штрафмайданчик.