Луганські патрульні виявили близько 50 згортків з, імовірно, наркотичними речовинами і знайшли місця схованок

Близько 3-ї години ночі екіпаж патрульної поліції в місті Рубіжне отримав інформацію від свого колеги, який перебував на вихідному, що раніше невідомі йому громадяни підозріло себе поводять. Спочатку вони робили незрозумілі дії, перебуваючи біля під’їзду будинку. Згодом чоловіки сіли до автомобіля ГАЗ-24 та, нахиливши голови, почали щось розглядати.

Патрульні негайно вирушили за вказаною адресою для відпрацювання отриманої інформації. На вулиці Миру охоронці порядку побачили двох молодих людей, один з яких стояв схилившись біля транспортного засобу.

Під час поверхневої перевірки автомобіля патрульні виявили у ньому близько 50 згортків з, імовірно, наркотичними речовинами.

Також громадяни розповіли, що вже встигли зробити приблизно десять закладок і мали отримати за це грошову винагороду. Чоловіки вказали конкретні місця зроблених закладок.

За інформацією, отриманою з вилучених телефонів імовірних наркозакладчиків, протягом дня поліцейськими проведено ряд оглядів, результатом яких стало виявлення ще десятьох закладок.

Виявлене вилучено для проведення експертизи. За статтею 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних речовин із метою збуту) чоловікам може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.