Столичні патрульні по гарячих слідах затримали ймовірного грабіжника

Учора, близько 22-ї години, на службу 102 зателефонував чоловік та повідомив, що його пограбували. Заявник розповів диспетчеру, що на вулиці Героїв Дніпра його побили та відібрали мобільний телефон. Він також повідомив, що запам’ятав особливі прикмети нападника та його зовнішній вигляд і зможе з легкістю його упізнати.

Отримавши виклик, патрульні почали оглядати прилеглу територію в пошуках особи, яка б підпадала під наданий заявником опис. Розуміючи, що за такий короткий проміжок часу порушник не міг далеко утекти, поліцейські поступово збільшували радіус території для обстеження, з надією знайти хоча б якісь сліди правопорушника.

Під час перевірки дворових територій на вулиці Героїв Сталінграда увагу інспекторів привернув чоловік, який почав помітно нервувати, коли побачив поліцейський автомобіль. Крім цього, громадянин був одягнутий у схожий за описом одяг та не зміг чітко пояснити, хто він і куди йде. Під час проведення поверхневої перевірки у 41-річного чоловіка патрульні виявили телефон тієї ж моделі, що був викрадений у пенсіонера.

Прибувши на місце події заявник упізнав своє майно та нападника. Патрульні затримали ймовірного злочинця та викликали слідчих, для подальшого з’ясування усіх обставин події.

Звертаємо вашу увагу, чим швидше ви повідомите про злочин на службу, тим скоріше ми зможемо розшукати та затримати правопорушника.