Акція “Діти! Поліція! Безпека!” стартувала у Білій Церкві

Підвищення рівня самосвідомості та безпеки дітей, а також їхньої правової обізнаності — саме така мета масштабного проекту “Діти! Поліція! Безпека!”.

Учора працівники відділу зв’язків з громадськістю Департаменту патрульної поліції та 8 управлінь патрульної поліції, а також працівників відділу ювенальної превенції зібралися разом, аби обговорити мету та завдання спільного заходу та спланувати роботу у рамках акції.

Потому відбувся круглий стіл, до якого доєдналися також служби у справах дітей, ювенальної превенції, управління органів освіти і науки, муніципальної варти, громадськості, локальних ЗМІ, районної державної адміністрації.

Учасники обговорили актуальні питання, які наразі існують у білоцерківських школах, проблеми школярів, а також шляхи взаємодії, які будуть спрямовані на їх вирішення.

Також було розроблено план роботи на наступні три дні. Зокрема, патрульні поліцейські будуть проводити заняття для учнів на важливі теми — булінгу, безпечного інтернету, надання домедичної допомоги, взаємодії поліції і громади, торгівлі людьми, попередженню правопорушень та інших. В останній день акції відбудеться масштабний захід за участю усіх підрозділів Національної поліції.

Разом рухаємося вперед! Буде цікаво!