Патрульні взяли участь у круглому столі, присвяченому заходу “Діти! Поліція! Безпека!”

“Діти! Поліція! Безпека!” — такий захід проходитиме протягом наступних трьох днів у Чернігові.

Учора за круглим столом зібралися представники патрульної поліції, ювенальної поліції, громадської організації, Чернігівського обласного молодіжного центру, служби у справах дітей Новозаводського району у місті Чернігові, відділу з профілактики виховної роботи чернігівського відділу освіти та сектору комунікацій Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Усі вони обговорили мету та завдання спільного заходу “Діти! Поліція! Безпека!”, актуальні та проблемні питання для чернігівських шкіл, які потребують нагального втручання та вирішення, а також основні моменти взаємної співпраці.

Представники громадської організації озвучили проблемні питання чернігівських школярів та надали свої поради й рекомендації щодо місця та формату проведення заходу, а також спільної участі у завершальному його етапі.

Було створено план роботи на наступні три дні. Зокрема, шкільні офіцери поліції проводитимуть заняття для учнів на теми правил безпеки на дорозі, протидії булінгу, надання домедичної допомоги, базової самооборони, безпечного інтернету та прав дитини. Також планується масовий захід із залученням представників різних підрозділів поліції, до програми якого входитиме майстер-клас від патрульних “Засвітись”, а також майстер-класи від кінологів та вибухотехніків, жива бібліотека для батьків та гостей міста від поліцейських.