Чернігівські патрульні по гарячих слідах затримали чоловіка, який може бути причетним до вбивства

Увечері 14 квітня екіпаж патрульної поліції отримав інформацію про конфлікт та бійку в одному з гуртожитків на вулиці Кільцевій.

За вказаною адресою патрульних зустріли заявник та лікарі швидкої. З’ясувалося, що в квартирі, до якої викликали поліцію, лежить бездиханне тіло чоловіка. Піднявшись до помешкання, інспектори разом із медиками виявили чоловіка з ножовим пораненням грудей. На жаль, лікарі констатували його смерть.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Поспілкувавшись з сусідами та очевидцями, інспектори з’ясували, що в квартирі було троє осіб: жінка та двоє чоловіків, одного з яких і знайшли мертвим.

Свідки бачили, як другий чоловік побіг до приватного будинку через дорогу, а на ньому були сліди, схожі на кров. Жінка ж перебувала на місці та вже давала пояснення.

Під час перевірки території приватної садиби патрульні виявили громадянина, який назвався господарем та повідомив, що особа, яку вони розшукують, перебуває в будинку. Ймовірного зловмисника охоронці порядку затримали, надягнувши на нього кайданки, та передали слідчим. Наразі всі обставини події з’ясовуються.