Коли кожна секунда важлива, адже на кону людське життя: київські патрульні врятували жінку, яка ледь не втопилася в озері

Коли кожна секунда важлива, адже на кону людське життя: київські патрульні врятували жінку, яка ледь не втопилася в озері"У воді на озері Тельбін перебуває жінка", — таке повідомлення отримали сьогодні близько 7-ї години ранку київські патрульні.Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою. На березі озера лежали особисті речі. А далі жахлива картина — безпорадна жінка у воді, яка втрачає сили втриматися на поверхні, та крики про допомогу з останніх сил. Часу на роздуми не було: патрульний Олександр Шевченко негайно кинувся до неї в воду, тим часом вона перестала подавати ознаки життя.Завдяки професійним та швидким діям патрульного Олександра Шевченка та його напарника Сергія Бурмаки жінку вдалося витягнути з води. Патрульні негайно надали потерпілій домедичну допомогу, після чого вона відкашляла воду та почала дихати. Життя врятоване.Наразі потерпіла перебуває під наглядом лікарів.Пишаємося нашими колегами, які сьогодні врятували ще одне життя!Служити та захищати!

Опубліковано Патрульна поліція України Неділя, 31 березня 2019 р.

“У воді на озері Тельбін перебуває жінка”, — таке повідомлення отримали сьогодні близько 7-ї години ранку київські патрульні.

Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою. На березі озера лежали особисті речі. А далі жахлива картина — безпорадна жінка у воді, яка втрачає сили втриматися на поверхні, та крики про допомогу з останніх сил. Часу на роздуми не було: патрульний Олександр Шевченко негайно кинувся до неї в воду, тим часом вона перестала подавати ознаки життя.

Завдяки професійним та швидким діям патрульного Олександра Шевченка та його напарника Сергія Бурмаки жінку вдалося витягнути з води. Патрульні негайно надали потерпілій домедичну допомогу, після чого вона відкашляла воду та почала дихати. Життя врятоване.

Наразі потерпіла перебуває під наглядом лікарів.

Пишаємося нашими колегами, які сьогодні врятували ще одне життя!Служити та захищати!