Коли тобі знадобиться допомога — вони будуть поруч

Сьогодні патрульні Борисполя рятували водія, який втратив свідомість і почав задихатися

Коли тобі знадобиться допомога — вони будуть поручСьогодні патрульні Борисполя рятували водія, який втратив свідомість і почав задихатися.На світлофорі зупинилося авто. З нього вискочила жінка, яка почала активно махати руками й кликати на допомогу. Це помітив екіпаж патрульних, який миттєво зупинився й кинувся до громадянки.Ситуація потребувала негайного втручання, адже водієві за кермом цього авто стало зле — чоловік втратив свідомість і почав задихатися. Патрульні оперативно надали чоловікові домедичну допомогу для відновлення дихання та перевели його в стабільне бокове положення. Після чого на місце події інспектори викликали швидку медичну допомогу.Нині життю та здоров'ю чоловіка нічого не загрожує.

Опубліковано Патрульна поліція України Пʼятниця, 29 березня 2019 р.

Сьогодні патрульні Борисполя рятували водія, який втратив свідомість і почав задихатися.

На світлофорі зупинилося авто. З нього вискочила жінка, яка почала активно махати руками й кликати на допомогу. Це помітив екіпаж патрульних, який миттєво зупинився й кинувся до громадянки.

Ситуація потребувала негайного втручання, адже водієві за кермом цього авто стало зле — чоловік втратив свідомість і почав задихатися.

Патрульні оперативно надали чоловікові домедичну допомогу для відновлення дихання та перевели його в стабільне бокове положення. Після чого на місце події інспектори викликали швидку медичну допомогу.

Нині життю та здоров’ю чоловіка нічого не загрожує.